• Print
close

Games anno 2016

Meest gespeelde games anno 2016

Bekijk een overzicht van de meest gespeelde games in 2016. De spellen zijn verdeeld over verschillende genres en game consoles. Veel games zijn verkrijgbaar voor zowel PlayStation 4, Xbox als pc. Uitzondering was het enorm populaire Pokemon Go, dat gerekend mag worden tot dé game van 2016 voor smartphones. Ook enkele oudere games bleven in 2016 onverminderd populair.
Populaire games in 2016
Voetbalspel Fifa 16 was het bestverkochte spel van 2016. Maar de lijst met populaire games is nog veel langer. We vermelden de games die anno 2016 naast Fifa 16 het meest gespeeld werden.

Dark Souls III

Een horrorgame waarbij je bij elke stap op je hoede moet zijn. Een diepgaand verhaal in combinatie met actie en het uitzoeken wat er moet gebeuren maakt het een onweerstaanbaar spel.

World of Warcraft: Legion

Deze game uit de bekende World of Warcraft-serie kwam in het derde kwartaal van 2016 uit. Het bevestigde de populariteit van ‘WoW’, vele jaren na het uitkomen van het spel, opnieuw.

Call of Duty: Black Ops 3

Black Ops 3 begint waar het tweede deel van de Black Ops-serie stopte. Een perfecte war game om online met of tegen je vrienden te strijden. In november 2016 kwam Call of Duty: Infinite Warfare uit.

Fallout 4

Deze game kwam al eind 2015 uit en werd in 2016 erg populair. Het is het succesvolle vervolg op Fallout 3. De wereld van Fallout 4 is nog indrukwekkender dan Fallout 3 en biedt een geweldige gamebeleving.

Star Wars: Battlefront

Ook het populaire Star Wars: Battlefront kwam al eind 2015 uit en werd in 2016 de ultieme multiplayer game. Je kunt spelen met zes van de Star Wars-karakters. Uniek is ook de mogelijkheid om verschillende voertuigen uit de film te kunnen besturen.

The Witcher 3: Wild Hunt

De RPG The Witcher 3 heeft veel verschillende verhaallijnen. Prachtige graphics en interessante karakters maken deze game uit 2016 niet te missen.

Grand Theft Auto V

GTA 5 is een van de meest gespeelde games ter wereld. Het bestaat al sinds 2013 voor de Playstation en Xbox. In het voorjaar van 2016 werd bekend dat GTA 5 maar liefst 65 miljoen keer verkocht was.

Pokemon Go: dé mobiele game van 2016

Pokémon Go is de meest gespeelde game voor smartphones. Een hype die bijna niet te missen was, of je het nu leuk vond of niet. Je hebt in Pokemon Go slechts één doel: verzamel alle 150 Pokémon en zorg dat je de beste trainer ter wereld wordt. In heel Nederland (en de wereld) waren plotseling mensen via hun telefoon Pokémon aan het vangen.

Onverminderd populair

Games die anno 2016 populair waren, zullen ook in 2017 nog populair blijven. Vele van de games zullen zelfs een update krijgen. Fifa is bijvoorbeeld een reeks die niet meer weg te denken is en ook GTA 5 zal nog een hele tijd gespeeld blijven worden. Grafisch doen de games nog lang niet onder voor nieuwere computerspellen. Ze kunnen daarom de concurrentie met nieuwe games absoluut aan.

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page